Juletapas buffet

425,- pr kuvert. 

shutterstock_718050412
 
  • Varmpresset tynnribbe av gårdsgris med marinerte svisker servert varmt
  • Lettgravet laks med rognsalat og grønn urtesennep
  • Julens kyllinglårconfit med syltet hjemmelaget rødkål servert varmt
  • Roastbeef av okse med hjemmelaget remulade og syltet rødløk
  • Grillet Vossakorv med syltet sopp og timiansjy
  • Lettgrillet laks med egg- og dijonsalat, fritert grønnkål
  • Vellagrede oster, fiken- og nøttekompott med melbatoast 
  • Kremet potet- og rødbetesalat, kapers og pepperrot
  • Brytebrød
  • Rørossmør
  • Riskrem på Arborioris, nøttekrokan og rørte bringebær servert i glass

Allergener: Korn/Gluten, Egg, Fisk, Soya, Melk, Hasselnøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Sulfitt, Lupin, skalldyr

post@essenscatering.no