Tre retter

495,- pr kuvert. 

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene. 

shutterstock_310838750

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer. 

  • Vårløksotet lakseloin med shisovinaigrette, tobikko-emulsjon, wasabi og soyamarinert Pak Choi
  • Roastbeef av Lammemørbrad stekt med hvitløk og rosmarin, grønn ertepuré, stekte jordskokker og sjalottløk, sitron og salviesjy
  • Valrhonaglasert melkesjokolade-terrine med bjørnebærkrem, havremusli og hvit sjokolade-is
    

Vinforslag:
5815001 Calles Riesling Rheingau 2016, 165,90
4599501 Izadi Reserva Rioja 2013, 174,90
7346602 Domaine Rectorie Banuyls, 229,90

Allergener: Korn/Gluten, Egg, Fisk, Soya, Melk, Hasselnøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Sulfitt, Lupin

post@essenscatering.no