Fire retter

545,- pr kuvert.

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene. 

shutterstock_518974126

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer. 

  • Sjø-ørret loin 33c med syrlig spinatsalat, skalldyr-aioli, peppergravet eggeplomme og crumbles
  • Pannestekt Lofot-torsk med mandelpotetkrem, tomatmarmelade og byggryn-crisp
  • Grillet okse-ytrefilet med persillerotpuré, soyaglasert shitakesopp, syltet rød stjerneløk og hvitløksjy med timian
  • Eple- og basilikum parfait med hvit sjokolade, granny smith eplekompott og maiskrokan


Vinforslag: 
3083901 Petit Chablis Vibrant La Chablisienne, 174,90
7690101 Macon-Chardonnay Echenault de Serre Domaine des Crets, 220,70
3267701 Moscato d´Asti Paolo Saracco 129,90


Allergener:Korn/Gluten, Egg, Fisk, Soya, Melk, Nøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Sulfitt, Lupin, Bløtdyr

post@essenscatering.no