Julebuffet 3

375,- pr kuvert. 

shutterstock_477712252
 
  • Tynnribbe av gårdsgris med hjemmelaget rødkål servert varmt
  • Varmrøykt laks med egg- og dijonsalat
  • Roastbeef av okse med hjemmelaget remulade og syltet rødløk
  • Skagenreker med dill og majones
  • Bryst av økologisk kalkun, syrlig gresskarpuré og marinerte svisker
  • Hjemmelaget julesylte med persille og dijonkrem
  • Dillgravet ørret med hovmestersaus og rogn
  • Spekefat med Røros-rømme og gressløk
  • Kremet potet- og rødbetesalat, kapers og gressløk
  • Norske vellagrede oster med fiken- og nøttekompott
  • Brytebrød og smør


Allergener:Korn/Gluten, Egg, Fisk, Soya, Melk, Nøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Sulfitt, Lupin, skalldyr

post@essenscatering.no