Noe å drikke til maten

God mat blir bedre med godt drikke. Her er våre anbefalinger. 

345f08b4c1ef4_mortuacienne5        moukipic          bornolms          himmelstund_crop
Himmelstund cider er en helt alkoholfri svensk eplecider. Den har en fantastisk farge og konsistens. Himmelstund er som å drikke en champagne eller prosecco. Apéritif anbefaler den som et alkoholfritt alternativ til vin, og den føres av oss. 0,75 l (80,-)

Stenkulla premium vann. Det sunneste du kan drikke, men enda viktigere: Vinner av Superior Taste Award og servert på Michelin-restauranter verden over. 0,75 l (75,-)

Reine des limonades — dronningen av fransk limonade! Vi kan tilby følgende deilige smaker: Pink grapefrukt, sitron, appelsin og granateple. Fantastisk godt alkoholfritt alternativ til mat.  1 l (99,-)

Val de France, Økologisk premium sparkling cider fra Bretagne. Leveres i smaksvariantene granateple, pære og eple med ekte champagnekork.  
0,75 l (90,-)

Ringi — norsk gårdspresset eplemost. Kommer i tre gode smaker av tre eplesorter. Gravenstein, en fyldig og søt most som egner seg spesielt godt til kjøtt og fisk. Aroma, aromatisk og middels fyldig — spesielt velegnet til fisk, kjøtt og vilt. Discovery, proppfull av smak og aromatisk med et hint av jordbær. En fantastisk velkomstdrink som lett kan nytes alene.  0,75 l (90,-)

San Pellegrino 0,5 l. (40,-) 

Coca Cola, Cola Zero, Cola Light, Solo, Fanta 0,5 l (36,-) 
 

Lyst på noe annet til dine gjester?

Sjekk gjerne utvalget til vår samarbeidspartner Gourmetprodukter. Her kan du finne lekre delikatesser som du kun får i utvalgte butikker og her hos EssensCatering. Skulle du få lyst på noe du ikke finner på siden her hos oss — så kan vi fikse det også, bare gi oss beskjed. Konfekt, snacks, mineralvann og alkoholfrie drikker — alt du behøver til et nydelig måltid.
Her kan du også finne mer informasjon om produktene over.


post@essenscatering.no