Catering betingelser

Lunsj og overtidsmat:

• Vi leverer og henter gjerne fat. Dette tar vi kr. 300,- for 

• Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien 

• Det er viktig at vi får faktura- og leveringsadresse 

• Vi leverer til forhåndsavtalt tidspunkt 

• Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på

• Gi oss informasjon om vegetarianere, matallergier og lignende hos dine gjester, slik at vi kan tilpasse menyen for dine gjester.      

 

Tapas: 

• Vi leverer og henter gjerne fat. Dette tar vi kr. 300,- for

• Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien

• Det er viktig at vi får faktura- og leveringsadresse

• Vi leverer til forhåndsavtalt tidspunkt

• Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på

• Gi oss informasjon om vegetarianere, matallergier og lignende hos dine gjester, slik at vi kan tilpasse menyen for dine gjester.

 

Fingermat: 

• Vi leverer og henter gjerne fat. Dette tar vi kr. 300,- for

• Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien

• Det er viktig at vi får faktura- og leveringsadresse

• Vi leverer til forhåndsavtalt tidspunkt

• Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på

• Gi oss informasjon om vegetarianere, matallergier og lignende hos dine gjester, slik at vi kan tilpasse menyen for dine gjester.

 

Selskapsmenyer: 

• Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien

• Det er viktig at vi får faktura- og leveringsadresse

• Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst

• Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.

• Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på

• Gi oss informasjon om vegetarianere, matallergier og lignende hos dine gjester, slik at vi kan tilpasse menyen for dine gjester.

 

Sushi: 

• Vi leverer og henter gjerne fat. Dette tar vi kr. 300,- for

• Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien

• Det er viktig at vi får faktura- og leveringsadresse

• Vi leverer til forhåndsavtalt tidspunkt

• Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på

• Gi oss informasjon om vegetarianere, matallergier og lignende hos dine gjester, slik at vi kan tilpasse menyen for dine gjester.

 

Julemenyer: 

• Vi leverer og henter gjerne fat. Dette tar vi kr. 300,- for

• Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien

• Det er viktig at vi får faktura- og leveringsadresse

• Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst

• Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.

• Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på

•  Gi oss informasjon om vegetarianere, matallergier og lignende hos dine gjester, slik at vi kan tilpasse menyen for dine gjester.

 

Grill: 

• Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien

• Det er viktig at vi får faktura- og leveringsadresse

• Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst

• Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.

• Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på

• Gi oss informasjon om vegetarianere, matallergier og lignende hos dine gjester, slik at vi kan tilpasse menyen for dine gjester.

• Pris pr. grillkokk  kr. 2000,- Vi beregner 1 kokk pr. 55 gjester.  

• Grill kan vi ordne – pris etter type. Dersom ikke grill er bekreftet bestilt gjennom oss, forventes det at kunden stiller med nødvendig grillkapasitet og grillkull.

Prisene er eks mva hvis ikke annet er avtalt. Det er 15%mva på catering og 25%mva hvis vi stiller med kokk på oppdraget.